ukendehusk

Баранинська ОТГ відзначена як одна з кращих громад в Україні!

Баранинська ОТГ відзначена як одна з кращих громад в Україні!

Хочемо поділитись з вами приємною новиною. Профільним Міністерством розвитку громад та територій Украіни Кабінету міністрів Украіни та міжнародними експертами Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» нас визнано однією з кращих громад в Україні. 

1245

Вчора в Києві в Міністерстві розвитку громад та територій України КМУ відбулась церемонія нагородження фіналістів конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування" у 2020 році. Баранинська ОТГ фіналіст та переможець всеукраїнського конкурсу, зайняла почесне друге місце.

З чим, я хочу вас всіх щиро сердечно привітати. Це наша спільна перемога.

Користуючись нагодою, хочу подякувати працівникам сільської ради, старостатів, освіти, культури, медицини за щоденну роботу та відданість нашій спільній справі. Особливо хочу подякувати Вам жителі нашої об’єднаної громади за вашу виваженість, толерантність, порозуміння та підтримку, яку ми від вас постійно відчуваємо. Тільки спільно з вами громада може бути успішною. В якій кожному з нас буде комфортно жити. Впевнений нас попереду ще багато чекає перемог та великих досягнень.

З повагою, Юрій Марусяк!

Print Friendly and PDF
Переглянули 2638 Субота, 17 жовтня 2020 09:32

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%