ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 серпня 2021

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 серпня 2021

3 серпня 2021 року у приміщенні ЦНАПу Баранинської сільської ради відбулася робоча зустріч керівництва громади з керівником та фахівцями головного управління Національної соціальної сервісної служби у Закарпатській області та представниками управління соціального захисту населення Ужгородської райдержадміністрації.

Головною метою було висвітлення основних завдань та функцій діяльності Головного управління та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи у територіальній громаді щодо надання соціальної підтримки населенню (державних допомог, пільг, житлових субсидій та інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного бюджету), надання соціальних послуг на непрофесійній основі, дотримання прав дітей.

Результатом даної зустрічі є здійснення подальшої співпраці для належної реалізації прав громадян у сфері соціального захисту.

Опубліковано в Новини

Вчора відбулась робоча зустріч з розробки плану з питань громадського здоров'я в територіальній громаді.

В ході даної зустрічі взяли участь директор КНП "Закарпатський обласний центр громадського здоров'я" ЗОР Вікторія Білак-Лук'янчук, заступник директора КНП "ЗОЦГЗ" ЗОР Наталія Гудюк, заступник Баранинського сільського голови Сергій Когутич, головний лікар КНП Баранинської сільської ради «Центру ПМСД» Наталія Худан та начальник відділу фінансів Баранинської сільської ради Юрій Фединчук.

Було розглянуто та обговорено питання щодо профілактики охорони здоров’я в громаді, зокрема профілактики захворювань різного роду, надання медико-санітарної допомоги, розроблення заходів щодо зниження захворюваності.

Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%