ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 05 липня 2021

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 05 липня 2021

Сьогодні з нагоди відзначення професійного свята «Дня Національної поліції України» відбулись урочисті заходи з поліцейським нашої громади - Бобалем Віктор Михайловичем. Нажаль другий поліцейський громади - Паканич Андрій Михайлович з поважних причин був відсутній. При зустрічі обговорили різні питання щодо забезпечення правопорядку та безпеки в Баранинській територіальній громаді.

Підсумком зустрічі стало нагородження поліцейських грамотами Баранинської сільської ради. Висловлюємо велику вдячність за роботу нашим поліцейським, побажаємо нових здобутків, щастя та благополуччя.

Крім того, нагадуємо, що в п’ятницю 2 липня ми взяли участь в урочистостях присвячених Дню поліції в Ужгородського районного відділення Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. На яких були присутні всі поліцейські Ужгородського району, представники прокуратури та керівники територіальних громад. Баранинською сільською радою відзначено відзнаками окремих працівників поліції.

Опубліковано в Новини

Для учасників АТО/ООС є можливість проходження професійного навчання на базі державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» за наступними освітніми програмами:

-штукатур 4 розряду;

-електрозварник ручного зварювання 2 розряду;

- електрозварник ручного зварювання 3 розряду;

- слюсар із складання металевих конструкцій 2 розряду;

- слюсар із складання металевих конструкцій 3 розряду;

- столяр 2-3 розряду;

- столяр 4 розряду;

- електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж 2-3 розряду.

У разі виявлення бажання учасниками АТО/ООС проходити професійне навчання у зазначеному закладі просимо звертатися до 7 липня 2021 року у відділ соціального захисту населення сільської ради за адресою: с.Баранинці, вулиця Фізкультурна, 52б.

Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%