ukendehusk

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 09 жовтня 2020

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 09 жовтня 2020

Вчора Закарпатським регіональним офісом ULEAD була опублікована інформація про зроблену  роботу в Баранинській об’єднаній територіальній громаді за 2018-2020 року. Публікація стисла, яка наглядно показує пророблену роботу в розрізі багатьох галузей: освіти, медицини, культури, спорту, туризму, житлово-комунального сектору та адміністративних послуг. Безперечно всю проведену роботу важко розмістити однією публікацією. Але хочемо констатувати, що експерти з  ULEAD вдало презентували основні наші досягнення за такий короткий період існування ОТГ.

Нам дуже приємно, що експерти нас так  високо оцінили. Хочемо зауважити, що значний вклад в наш спільний успіх відбувся в тому числі завдяки тісній співпраці з Закарпатським регіональним офісом ULEAD. З ними разом ми працювали над «Стратегією розвитку Баранинської ОТГ на період до 2025 року» та відповідного плану реалізації до неї. Проведено багато спільних круглих столів, тренінгів, семінарів, заходів. Постійно надавались консультації. Тож висловлюємо вдячність Закарпатському регіональному офісу ULEAD за плідну співпрацю.

Знаємо чітко, як потрібно розвиватись нашій громаді, які виклики стоять перед нами та, як їх подолати. Наша громада розвивається стрімко, до нашої Баранинської об’єднаної громади приєднаються наші дружні сусіди, три села: Руські Комарівці, Нижнє Солотвино, Глибоке. На сьогодні ми вже плануємо спільний бюджет та план соціально-економічного розвитку на 2021 рік. В цих важливих документах будуть враховані інтереси та потреби жителів сіл Руськокомарівської сільської ради.

Впевнені, що разом ми подолаємо всі труднощі, та на наша об’єднана громада буде більш успішною, розвиненою, конкурентною де будуть враховані інтереси всіх сіл та їх жителів.

Окремо хочемо висловити вдячність всім працівникам Баранинської сільської ради та старостатам. Особливо вдячні нашим жителям за підтримку та вклад кожного в подальший розвиток нашого спільного дому – Баранинської об’єднаної територіальної громади.

Опубліковано в Новини

Адреса та контакти

  • Ужгородський р-н, с. Баранинці, Центральна, 42
  • 0312 734 287
  • barsilrada@gmail.com
  • Ми на карті

Прийом громадян

Від понеділка по п'ятницю
8:00 - 17:00

Ми завжди на зв'язку99%